Pro zvětšení obrázku na něj klikněte

floydmore


 

Našli jste tento produkt někde levnější? .. Potřebujete poradit s výběrem? Napište nám nebo zavolejte a my se přizpůsobíme






* Povinná pole


WATERS ROGER - IS THIS THE LIFE WE REALLY WANT ? (2-LP)

690,- Kč
cena za kus vč. DPH
bez DPH: 570,- Kč

Nakoupit přes tel.: 603 581 305

Více než měsíc

Záruka 24 měsíců (i pro firmy)

Zasíláme do ČR i na Slovensko

   Roger Waters, kreativní tvůrce slavných Pink Floyd, vydal své první rockové album po pětadvaceti letech s názvem Is This The Life We Really Want? Poslední Watersovo studiové album z roku 1992 Amused To Death, bylo studií populární kultury a zkoumalo sílu televize v éře války v Zálivu. Dlouho očekávaná nová deska, Is This The Life We Really Want?, je novodobým komentářem na moderní svět a nejisté časy.

  Stává se tak přirozeným nástupcem klasických pinkfloydovských alb jako například Animals nebo The Wall. První skladbou alba je píseň Smell The Roses. Produkce a finálních mixů se ujal Nigel Godrich (Radiohead, Paul McCartney, Beck, U2, "From the Basement"), album obsahuje dvanáct nových Watersových skladeb a vychází na 180g double vinylu a na CD.

  Při natáčení alba Is This The Life We Really Want? se v nahrávacím studiu sešli tito muzikanti: Roger Waters (vokály, akustická a basová kytara), Nigel Godrich (aranže, klávesy, kytara), Gus Seyffert (basová kytara, klávesy), Jonathan Wilson (kytara, klávesy), Joey Waronker (bicí), Roger Manning (klávesy), Lee Pardini (klávesy) a Lucius (vokály) s Jessicou Wolfe a Holly Proctor.

  Album ‘Is This The Life We Really Want?’ je trefné album člověka zklamaného současnou společnosti, ale věřící ve změnu k lepšímu. Obecně se na vyrovnaném, necelou hodinu trvajícím albu těžko hledají nějaké slabší kousky a fanoušci legendárních Pink Floyd tak dostávají v plné míře to, co hledají. Album je dostupné také ve verzi CD ale z důvodu velmi špatného dynamického rozsahu budeme nabízet pouze LP verzi, která je opravdu povedená.

Naměřené hodnoty dBFS (mastering)

lp1

Hodnocení LP: 

 stars17

 

LP1:

Strana  A

1. When We Were Young

2. Déjà Vu

3. The Last Refugee

Strana  B         

4. Picture That

5. Broken Bones

LP2:

Strana  C

6. Is This The Life We Really Want?

7. Bird In A Gale

8. The Most Beautiful Girl

Strana  D        

9. Smell The Roses

10. Wait For Her

11. Oceans Apart

12. Part of Me Died

Specifikace

SPECIFIKACE

Typ nosiče:

2-LP, vinyl černý

Vydavatel / datum:

Universal / 2. 6. 2017

EAN:

0889854364915